Saturday 30 November 2013

Πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ του Υπουργείου Υγείας και Θρησκευμάτων

Επισκεφθείτε ην ιστοσελίδα http://eyzin.minedu.gov.gr/Pages/Home.aspx, μία ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με δράσεις για την υγεία των παιδιών.
 

Thursday 28 November 2013

Κλήρωση πρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων 6Χ6

Τα αγόρια μας κληρώθηκαν στον Η' όμιλο με αντιπάλους τα Δημοτικά Σχολεία του Παλιού και του Αμυγδαλεώνα. Τα κορίτσια μας στον Α' όμιλο με αντιπάλους το 2ο Δ.Σ., 7ο Δ.Σ. και 22ο Δ.Σ. Η πρώτη αγωνιστική ξεκινά την Κυριακή 1/12/2013. Οι ομάδες μας έχουν ρεπό την πρώτη αγωνιστική. Θα ενημερωθείτε εγκαίρως για τις ημέρες και ώρες διεξεγωγής των αγώνων του Σχολείου μας.

Προγραμματισμός – Προκήρυξη Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σχ.Έτους 2013-14.


Η  Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων  Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπ/σης Καβάλας, που συγκροτήθηκε με την αριθμ. Πρωτ. Φ.24.1/ 6393 β / 10 -10 - 2013 απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, έχοντας υπόψη :

            1.  Την αριθμ. Πρωτ. 112843/Γ4/14-10-2005 με θέμα: «Αθλητικές Δραστηριότητες Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης» όπως αυτή συμπληρώθηκε και τροποποιήθηκε με μεταγενέστερες Υ.Α.

            2. Την αριθμ.πρωτ.179473/Γ4/25-11-2013 με θέμα « Προκήρυξη αγώνων  ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ και ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ και ΛΥΚΕΙΩΝ σχ. έτους 2013-14.

           3.  Την συνεδρίαση της Ο.Ε.Σ.Α. Καβάλας αριθμό πρακτικού 01/28-11-2013.

            
Π ρ ο γ ρ α μ μ α τ ί ζ ε ι  και  Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

 

            Τους «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» (όπως το Υ.ΠΑΙ.Θ. ονομάζει τις σχολικές αθλητικές διοργανώσεις) μαθητών-μαθητριών των Δημοτικών Σχολείων  Καβάλας  για το σχολικό έτος 2013-2014.

Η υλοποίηση των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» θα γίνεται κατά περιόδους με αποστολή επιμέρους Προκηρύξεων για την κάθε Φάση και Δήμο ξεχωριστά.
 

Η τυχαία συναντηση

 του Νίκου

και του Μαρκ

Wednesday 27 November 2013

Εκκλησιασμός Σχολείου

Ο εκκλησιασμός του Σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και κατά τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες.

Αγώνας καλαθοσφαίρισης




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σας καλεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10:30π.μ. να παρακολουθήσετε τον αγώνα   Καλαθοσφαίρισης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση μεταξύ των Θεραπευτηρίων Χρονίων Παθήσεων Δράμας και Καβάλας στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΓΛΟΥ» στην Καλαμίτσα Καβάλας.
Θα είναι τιμή και χαρά για μας και ιδιαίτερα για τους νέους μας που αγωνίζονται, να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε από κοντά την προσπάθειά τους.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Μαρίνα Φιλιππίδου
                                                                                                            

 

 

                                                                                              

Tuesday 19 November 2013

14ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 6Χ6

Το Σχολείο μας συμμετέχει για ακόμη μια φορά στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων 6Χ6 που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας "Δημωφέλεια". Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 24 Νοεμβρίου 2013 και θα τελειώσει στις 26 Ιανουαρίου 2014. Οι επιλεγμένοι μαθητές οφείλουν να παραδώσουν στη Δ/νση του Σχολείου, το συντομότερο δυνατό, την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής.

Τα παιδιά ζωγραφίζουν

 για την επέτειο

 του Πολυτεχνείου

 στο μάθημα των Εικαστικών
(Α' και Β' τάξη)

Monday 18 November 2013

Η γιορτή του Πολυτεχνείου


Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σεμνότητα γιορτάστηκε και φέτος στο Σχολείο μας η Επέτειος του Πολυτεχνείου.
Μηνύματα όπως η αξία της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αναδύθηκαν μέσα από τα τραγούδια και τα θεατρικά δρώμενα, που με τόσο αγάπη παρουσίασαν οι μαθητές του Σχολείου μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Ιγνάτογλου Κυριακή, Ζλατάνη Αικατερίνη, Μητσιλέγκα Ειρήνη και Γαλάτη Αγγελική για τη διοργάνωση της γιορτής.

 

 

Tuesday 12 November 2013

Εορτασμός Επετείου του Πολυτεχνείου

Την Παρασκευή 15-11-2013 θα γίνει γιορτή για την Επέτειο του Πολυτεχνείου. Ώρα έναρξης 08:30 και λήξης περίπου 10:00. Σας γνωστοποιούμε ότι το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Monday 11 November 2013

Λειτουργία ιστοσελίδας σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι από το τρέχον σχολικό έτος εγκαινιάζουμε δύο νέους τρόπους της μεταξύ μας επικοινωνίας – ενημέρωσης. α. Ιστοσελίδα: Δημιουργήσαμε και λειτουργεί ήδη ιστοσελίδα του Σχολείου μας στη διεύθυνση www.19dimkav.blogspot.gr, όπου αναρτώνται οι σημαντικές ανακοινώσεις μας και άλλα θέματα.   β. E-mail: Λειτουργεί ήδη με επιτυχία για τους γονείς της Α΄ τάξης. Παρακαλούνται όσοι από τους γονείς των Β΄ έως Στ΄ τάξεων το επιθυμούν, να συμπληρώσουν παρακάτω, έναν έγκυρο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ...............................................................ονοματεπώνυμο μαθητή)  .............................................@ .........................(λογ. ηλ. ταχ.)  και να επιστραφεί στον εκπ/κό της τάξης.