Friday 24 October 2014

Σχολική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014, θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ώρα έναρξης: 09:15. Ώρα λήξης και αποχώρησης των μαθητών 10:15 - 10:30. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες δε θα αποχωρήσουν, αλλά θα μεταβούν στην κεντρική πλατεία για κατάθεση στεφάνου και θα επιστρέψουν στο σχολείο τους στις 12:00 - 12:30.
Οι Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών παρακαλούνται για την παραλαβή τους.

Saturday 18 October 2014

Εκδήλωση του Σχολείου μας - Πρόσκληση για τους γονείς


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δ.Σ. Καβάλας σας  προσκαλούν στην εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Τμήματος Ένταξης με θέμα: «Μαθησιακές Δυσκολίες και εκπαιδευτική πράξη» με εισηγητή τον εκπαιδευτικό του Τ.Ε. κ. Χρήστο Αρβανιτόπουλο.
 

Συλλογή τροφίμων από την "ΠΝΟΗ" για το κοινωνικό παντοπωλείο


Ο Σύλλογος  για το παιδί και την οικογένεια «ΠΝΟΗ»  στα πλαίσια του προγράμματος «στηρίζω» συγκεντρώνει κάθε εβδομάδα και ένα τρόφιμο από κάθε σχολείο, για το κοινωνικό παντοπωλείο. Την εβδομάδα από Δευτέρα 20-10-2014 έως την Παρασκευή 24-10-2014 το σχολείο μας θα συγκεντρώνει ζάχαρη του 1 κιλού. Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν.

Monday 13 October 2014

Εορτασμός Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

      
      Με κέφι και ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σχολείο μας ο Εορτασμός της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Μαθητές και εκπαιδευτικοί υλοποίησαν προγράμματα με βασικό πλαίσιο τον αθλητισμό, περνώντας μηνύματα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.






 


Friday 10 October 2014

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014,  θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και δε θα γίνουν μαθήματα αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Για το λόγο αυτό οι μαθητές θα πρέπει:
 α. Να φέρουν  την τσάντα τους μαζί τους και    β. Να έρθουν με αθλητική περιβολή.

Tuesday 7 October 2014

Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

Με επιτυχία συμμετείχε το Σχολείο μας στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθκε σήμερα 7 Οκτωβρίου 2014 με θέμα "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο". Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από  συνεργασία των Υπουργείων Δημόσιας Τάξης - Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας - Θρησκευμάτων κατά τη διάρκεια της οποίας αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσαν τα παιδιά για τους κινδύνους του διαδικτύου. Την τηλεδιάσκεψη παρακολούθησαν οι Στ' τάξεις του 19ου και του 21ου Δ.Σ.