Saturday 6 February 2016

Ευχαριστήρια επιστολή


Κύριε πρόεδρε, 

Στη σχολική μας μονάδα υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν χώρους παραγωγής, μεταποίησης και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήσαμε, την Τετάρτη 3-2-2016, διδακτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του συσκευαστηρίου ακτινιδίων και σπαραγγιών της Ε.Α.Σ. Καβάλας στο Χαϊδευτό Νέστου.


Για τη θερμότατη  υποδοχή, τα δώρα σας αλλά κυρίως για την πληροφόρηση που αποκομίσαμε από την παρουσίαση των εγκαταστάσεων, τη διαδικασία αποθήκευσης, διαλογής και συσκευασίας των ακτινιδίων καθώς και της συμβολής της Ε.Α.Σ. Καβάλας στην τοπική και εθνική μας οικονομία,  εκφράζουμε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια των εκπαιδευτικών, των γονέων και ιδιαιτέρως των μαθητών μας.

Αποδείξατε ότι πέραν της επίτευξης των οικονομικών σας στόχων, μπορείτε να διαδραματίσετε σοβαρότατο ρόλο και στην εκπαίδευση των μαθητών της περιοχής μας.  Πιστεύουμε πως τα όσα είδαν, άκουσαν και έμαθαν, μικροί και μεγάλοι, κατά την επίσκεψή τους στους παραπάνω χώρους, θα μείνουν  χαραγμένα στη μνήμη τους ως μια πολύτιμη εμπειρία και γνώση.

Τέλος, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας στα στελέχη του συσκευαστηρίου:  κ. Βακιρζή Ιωάννη, κ. Κορρέ Ελένη και κ. Βαμβάκα Δημήτρη, των οποίων η συμβολή υπήρξε καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία των στόχων της διδακτικής μας επίσκεψης.

 

Καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας.


 Ο Δ/ντής
 
Νικόλαος    Ζυγούλας

 

 

 

No comments:

Post a Comment